VISPARADIJS R. EMONS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visparadijs R. Emons. Meer weten? Ontdek meer

26 apr 2024 om 22:08 Mooi op tijd bezorgd Vis was lekker alleen veel graten in de kabeljauw dus opletten met eten
29 mrt 2024 om 15:26 Lekker gegeten bedankt.
28 mrt 2024 om 19:25 Eten is goed alleen jammer dat ze maar weinig andere producten verkopen hier bij thuisbezorgd losse paling was ook lekker
8 mrt 2024 om 15:32 1,5 uur wachten op een broodje tonijnsalade en kibbeling om vervolgens te ontdekken dat het bestelde broodje een zacht wit klein pistoletjes was waar je 6,25! voor betaald. Kibbeling was oke.
1 mrt 2024 om 14:22 Ik had besteld voor 11.45 uur . De bestelling kwam precies op tijd. Goed verpakt en nog heerlijk warm. De kibbeling van visparadijs Emons is altijd heerlijk.
27 feb 2024 om 14:26 De bezorgtijd was top keurig op tijd en daar heb ik niks op aan te merken. De kibbeling zelf was echter niet wat ik ervan verwacht had. De korst vrij rubberachtig en eigenlijk geen lekkere smaak eraan
19 jan 2024 om 15:24 Alles was lekker alleen had ik geen ravigote saus gekregen bij de kibbeling
13 dec 2023 om 17:44 Ik ben tevreden
1 dec 2023 om 14:50 EERLIIJK GEZEGD IK WEET NIET MEER HOELANG HET DUURDE VOORDAT DE BESTELLING AAN KWAM . IK BEN TEVREDEN ETEN IS HEERLIJK EN LEKKER WARM. DE BEZORGER WAS AARDIG EN VRIENDELIJK. IK HEB RESPECT VOOR DE BEZORGER OP DE FIETS EN KOUD WEER. DANKJEWEL.
18 nov 2023 om 14:44 De vis was drap en koud.